|
|
Jaka to Melodia? quiz muzyczny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mister X
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pią 20:16, 21 Wrz 2007 Temat postu: |
|
|
danka napisał: |
Ja też Maćku bardzo żałuję , ze nie dane było nam się ze sobą zmierzyć. |
Żałujesz, Danko? Przecież gdybyś spotkała się z Maćkiem, byłoby dosyć duże prawdopodobieństwo Twojej przegranej i nie weszłabyś do Finału Miesiąca. Chyba że zależało Ci na tym, żeby spotkać się z silnym zawodnikiem i zweryfikować swoje możliwości?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danka
Wysłany: Pią 22:17, 21 Wrz 2007 Temat postu: |
|
|
Mister , zawsze bardziej cieszy zwycięstwo /o ile takie jest/ osiągnięte wysokim wysiłkiem. Takie zwycięstwo , gdzie nie ma czasu i możliwości na dodatkową zabawę. Wtedy lepiej smakuje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga-Sz
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Sob 12:41, 22 Wrz 2007 Temat postu: |
|
|
Witam Maćku! Gratuluję występów!
Zgadzam sie z Rose, ze jestes najlepszy z wrześniowych zawodnikow. Chyba nikt, kto ogladal wrzesniowe odcinki nie ma co do tego wątpliwości. I zgadzam sie, ze organizatorzy podstawili Ci nogę. Ciekawe dlaczego nie chcieli zebys zagral w FM i dali Ci jedyny trudny final w tym miesiącu (i nie tylko w tym).... Auto byloby Twoje.
Zastanawiam się tez dlaczego nie rozpocząles grac odcinek wczesniej i debiutantow wystarczylo akurat na dwa pierwsze odcinki wrzesnia a dopiero od trzeciego zaczeli sie doswiadczeni zawodnicy.... Wtedy bylbys na pierwszym miejscu i tabela wrzesniowa bylaby calkiem inna.
Pozdrawiam
Olga
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Macko
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: Sopot
|
Wysłany: Sob 22:19, 22 Wrz 2007 Temat postu: |
|
|
Witam Ciebie Olga. dzięki za dobre słowa szczególnie ze są to słowa od b dobrej zawodniczki czekam z niecierpliwościa na twoj OS.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cinamonngirl
|
Wysłany: Sob 22:23, 22 Wrz 2007 Temat postu: |
|
|
przy okazji ja ciebie tez tu witam bo wreszcie wiem kim jest ten "slynny" Maciek..moc cieplych pozdrooffek;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emilka
Zablokowany
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: Mazowieckie
|
Wysłany: Sob 22:49, 22 Wrz 2007 Temat postu: |
|
|
Maciuś, ale... GDZIE SIĘ TAK SPIESZYŁEŚ???
Shania Twain, Siple Red?
Wyluuuzuj.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emku
Królowa
Przeczytał: 3 tematy
|
Wysłany: Sob 23:41, 22 Wrz 2007 Temat postu: |
|
|
Macieju, ja tez cię witam, zaglądaj tu do nas częściej. Ja bym chętnie zajrzała do Sopotu, bo to moje ukochane miasto.
Nie przejmuj się ,ze na tym forum prześwietlą cię na wylot, i za każdy błąd będziesz odsądzany od czci i wiary.
Nie jesteś akurat jedyny w tym gronie, który dostał nie graną w finale piosenkę.
Pamiętam jak Przemek (Rose) dostał w swoim finale piosenkę Engelberta Humperdincka "Follow my heartbeat", który nigdy nie był żadnym wielkim przebojem tego wykonawcy.
Trzymaj sie dzielnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
janosik
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: Trojmiasto
|
Wysłany: Nie 0:01, 23 Wrz 2007 Temat postu: |
|
|
Witam emku czy to ty na poczatku swojego odc tańczyłaś taniec jak z Pulp fiction ten ruch dłońmy jesli tak to pozdrawiam. A ta uwaga o trudnych songs w finałach to kiedy Rose miał ten finał w tym roku ale chyba nie
Oczywiscie dawniej były b trudne finały ale odniesmy finał Maćka z finałami z br albo nawet z finałami z IX07r zebysmy byli obiektywni
Pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krzmarek
Zablokowany
|
Wysłany: Nie 0:11, 23 Wrz 2007 Temat postu: |
|
|
emku napisał: |
Pamiętam jak Przemek (Rose) dostał w swoim finale piosenkę Engelberta Humperdincka "Follow my heartbeat", który nigdy nie był żadnym wielkim przebojem tego wykonawcy.
|
Nawet małym nie był. Za to była to typowa mina!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emku
Królowa
Przeczytał: 3 tematy
|
Wysłany: Nie 0:31, 23 Wrz 2007 Temat postu: |
|
|
krzmarek napisał: |
|
Nawet małym nie był. Za to była to typowa mina! |
Naszukałam sie tego "przeboju", gdzie tylko można było(Engelberta akurat lubię, bo to piosenki z czasów zanim wyginęły dinozaury) i kiedy straciłam nadzieję, że to gdzieś znajdę - znalazłam w Media Markt na płycie z typowo disco nagraniami tego wykonawcy - koszmar. Potem jeszcze raz sie to pojawiło w JTM - chyba u Zbyszka.
A on miał tyle ładnych naprawdę fajnych przebojów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krzmarek
Zablokowany
|
Wysłany: Nie 1:07, 23 Wrz 2007 Temat postu: |
|
|
A on miał tyle ładnych naprawdę fajnych przebojów. |
I to jest kolejny problem JTM? Wybór piosenek danego wykonawcy!
Przykłady z ostatnich tygodni: "Auberge" Chris Rea, "You'll See" Madonna, "Suburbia" Pet Shop Boys, "Do It To Me" Lionel Richie - niektóre nawet były przebojami, tyle że przeważnie nie u nas, a z dorobku tych wykonawców możnaby powybierać po tuzinie i ładniejszych (choć to kwestia gustu), i popularniejszych piosenek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
janosik
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: Trojmiasto
|
Wysłany: Nie 12:42, 23 Wrz 2007 Temat postu: |
|
|
Witam pozwol ze wyraze inne zdanie o tych new songs kt wymieniłeś.
faktycznie song Lionel richie mniej znana ale Chris Rea Auberge Pet Shop boys Suburbia madonna You'll see to przeboje. Ale wroce do Życzliwej inaczej ona w finale nawet nie powiedziała kto to sing a była song The Beatles i miała tytul Get Back zupełna klasyka A jej rywal Maciek nie odgadł b mało znana song A German Greckie wino. Bo to nie jest tak wielki hicior A German jak Tańczace Eurydyki czy Zakwitnę różą czy Wróć do Sorrento. Swoją drogą A German b lubiła podróże do tego kraju. Ale przez rozmowy na tym forum prawdziwi fani JTM poznali ten song A German i nawet ten tytul stał się synonimem miny w finale odc. A teraz apel do Danki prosze o donos na mnie do p Oli bo pisze prawde niekorzystną dla Danki a nie dla organizatorów.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|